10 Şubat 2009

PaleoBerkay Arkeoloji Grubu

PaleoBerkay grubundan sadece Berkay'ın onayladığı iletiler gönderilir. Bu nedenle, mesaj kutunuza sadece sitedeki gelişmelerle ve arkeolojiyle ilgili önemli duyurular ulaşır.

Grupta ayrıca PaleoBerkay'a ait çeşitli dosyalar bulunur. Web sitemizde yayınlamadığımız bu dosyaları kaydetip kullanmak için grubumuza üye olmanız gerekir.

Üye olmak için paleoberkay-subscribe@yahoogroups.com adresine boş bir mesaj gönderin ya da tüm bunlarla uğraşmak size zor geliyorsa, bize bir eposta gönderin ve mesaj olarak sadece e-posta adresinizi yazın.

Grup üyeliğinin tüm özelliklerinden yararlanabilmeniz için bir yahoo hesabıyla gruba üye olmanızı öneririz. Yahoo dışındaki e-posta adresleriyle gerçekleştirdiğiniz üyeliklerde, gönderdiğimiz mesajları almanız ve mesaj gönderebilmeniz dışında bir şey garanti edemiyoruz.

Üyelikten ayrılmak istemeniz halinde hiçbir şekilde zorluk çıkarmayacağımızı ve gruba üye olarak bizimle paylaştığınız bilgileri hiçbir şekilde başkalarıyla paylaşmayacağımızı garanti ederiz.

Tüm üyeler mesaj gönderebilir ancak mesajlar Berkay tarafından onaylanarak gönderildiği için, gelecek mesajlarla ilgili sürprizler yaşamazsınız ve gereksiz mesajlar almazsınız.

Grubun ana sayfası ve bazı işlemler için kullandığı mesajlar şu an için ne yazık ki, sadece İngilizce. Bu nedenle, üyelikle ve grupla ilgili herhangi bir sorununuzda bana yazmaktan lütfen çekinmeyin.


Mesaj göndermek için: paleoberkay@yahoogroups.com
Yardım almak ve görüşlerinizi göndermek için: paleoberkay-owner@yahoogroups.com
Üye olmak için: paleoberkay-subscribe@yahoogroups.com
Üyelikten çıkmak için: paleoberkay-unsubscribe@yahoogroups.com

Aşağıda grubun bazı özellikleriyle ilgili bilgiler bulabilirsiniz:

Messages / Mesajlar
Bu bölümde, gönderilen mesajlar yer alır. Sitedeki yenilikler ve güncellemelerle ilgili mesajların yanında arkeolojiyle ilgili etkinlikler ve haberler de gönderilen mesajlar arasındadır.

Links / Linkler
Bu bölümde sadece birkaç bağlantı adresi bulunmakta. Arkeolojiyle ilgili daha fazla web sitesi bağlantısı için http://paleoberkay.blogspot.com adresindeki linkler sayfasını ziyaret edin.

RSS Yayını
PaleoBerkay grubuna gönderilen mesajları, RSS okuyan bir programla görüntüleyebilirsiniz. Bu yayını My.yahoo.com gibi uyumlu bir web sayfasına ekleyebilisiniz.

Members Only / Üyelere Özel

Calendar / Takvim

Post / Mesaj Gönder
Üyeyseniz, Post'a tıklayarak mesaj gönderebilirsiniz.

Files / Dosyalar
Bu bölümde yükleyebileceğiniz dosyalar bulunuyor. Grup üyeleri çeşitli dosyaları burada paylaşabilir.  

Photos / Fotoğraflar

Database / Veritabanı

Polls / Anketler

Hiç yorum yok: