30 Aralık 2005

PaleoBerkay Arkeoloji ( Berkay Dinçer) İletişim Bilgileri

- PaleoBerkay'daki yenilikleri takip etmek için RSS yayınlarımızı kullanın.

- Facebook'ta PaleoBerkay sayfasına bakın.

- PaleoBerkay'ın Yahoo grubu hakkında bilgi alın.

Berkay Dinçer'in iletişim bilgileri bu sayfanın en altındadır. Bunları kullanmadan önce lütfen bu sayfayı okumaya zaman ayırın.

Berkay Dinçer'le iletişim kurduğunuzda, PB Arkeoloji Sitesi kullanım koşulları ve gizlilik politikalarını kabul etmiş sayılacaksınız.


İLGİ ALANIMIZ

Bizim ilgi alanımız genel olarak tarihöncesi arkeolojisiyle, daha özelinde Paleolitik Çağ ile sınırlıdır.

Bundan dolayı, yaklaşık beş binyıldan daha yeni olan konularda, ne yazık ki, size pek fazla yardımcı olamayacağız. Site içinde arama yaparak ve yazıları okuyarak, size ne gibi konularda yardımcı olabileceğimizi anlayabilirsiniz.

Bilgimiz dışındaki konularda (örneğin Hitit, Yunan, Roma, Bizans uygarlıkları) size yardımcı olamayacağımız için şimdiden özür diliyoruz.


ARKEOLOJİK BİR ŞEYLER Mİ BULDUNUZ?

Bulduğunuz arkeolojik nesneleri, yasalarımıza göre vakit kaybetmeden resmi makamlara bildirmekle sorumlusunuz. Bundan dolayı, herhangi bir arkeolojik nesne ile ilgili olarak bizimle iletişim kurmadan önce, mutlaka size en yakın müzeye giderek durumu anlatmanızı tavsiye ederiz.

Yasa dışı ve aynı zamanda ahlak dışı yöntemlerle hazine avcılığı yapan kişileri resmi makamlara haber verebileceğimizi bilmenizi isteriz.

Bunların dışında, bulduğunuz ve resmi makamlara haber verdiğiniz arkeolojik nesneler konusunda her zaman için size yardım etmeye açık olduğumuzu bilmenizi isteriz. Arkeolojik nesnelerin gerçek anlamda bilimsel olarak incelenmesi için bunların arkeologlar tarafından, mümkünse çevresindeki diğer buluntularla birlikte görülmesi ve belgelenmesi gerekmektedir. Yine de, bulduğunuz nesnelerin fotoğraflarını bize gönderebilirsiniz.

Müzelere bir şeyler teslim etmeden önce de bunların mümkün olduğunca çok ve çeşitli açılardan fotoğraflarını çekmenizi, belgelemenizi tavsiye ederiz. Çünkü oraya giren arkeolojik buluntular, bir daha çıkmamaktadır.


SİZE NASIL CEVAP VERİRİZ?

Berkay Dinçer'le iletişim kurduğunuzda size cevap verilebilmesi için mutlaka bir elektronik posta adresi bildirmeniz gerekir. Aksi halde size cevap veremeyeceğiz.

Bir mesaj aldığımızda, normalde bir hafta içinde cevap vermek için çaba gösteririz. Çoğunlukla gelen epostaları üç gün ve daha kısa sürede cevaplamaktayız.

Berkay özellikle yaz aylarında arazi çalışmalarında ya da seyahatlerde olabileceği için de sabırla beklemenizi, iki ay içinde cevaplanmamış bir mesajınız varsa, durumu gönderdiğiniz mesajla birlikte tekrar bize bildirmenizi tavsiye ederiz.

Gönderdiğiniz mesajların konusunda mutlaka "PaleoBerkay" ya da "PB Arkeoloji" ifadelerinden birine yer veriniz. Aksi halde mesajlarınızı okumadan silme olasılığımız yükselecektir.




Berkay Dinçer'e eposta göndermek için bu formu kullanabilirsiniz.

Eposta: berkay @ paleoberkay.cjb.net
Sadece 1 MB boyutunda ekli dosya gönderebilirsiniz.

Eskiden burada yer alan telefon numarasını, gereksiz konular yüzünden çok sık rahatsız edilmemiz üzerine kaldırmak zorunda kaldık.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten çok güzel bir site hazırlamışsınız.seminerimle ilgili en güzel şeyleri burda buldum.

Adsız dedi ki...

Çok iyi bir site ancak sayfa yapınız çok karmaşık.Yani herşey iç içe,ayırt edilemez bilgi yığını gb görünüyor. Bu da aradığınız bilgi için çok yorulmanız anlamına geliyor.Kısacası sıkıcı!

Berkay Dinçer dedi ki...

Aradığınızı kolayca bulmak için her sayfada bulunan Google arama kutularını kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Adsız dedi ki...

"Çok iyi bir site ancak sayfa yapınız çok karmaşık" diyen adsız yazıyor: Tavsiyenize mutlaka çok önemli bir bilgiye ulaşmak için uyacağım. Ancak bu aradığımın dışında daha degerli bir bilgiye ulaşmamı engelleyecektir. Saygılarımla

Berkay Dinçer dedi ki...

O zaman size her sayfamızda bulunan "Site Haritası" bağlantısına tıklamanızı öneriyorum. http://paleoberkay.blogspot.com/2005/12/pb-arkeoloji-makaleleri-site-haritasi.html adresinde bulunan bu sayfa, sanıyorum ki, daha önemli gördüğümüz ve sunmak istediğimiz içeriğe kolayca ulaşmanızı sağlayacaktır.

Bu sayfayı kullanarak, sitedeki tüm makalelere ulaşmanız mümkündür. Yeni yazılar eklendikçe bu sayfa da sürekli olarak güncellenmektedir.

Ancak, blogdaki haberleri, etkinlik duyurularını bu sayfada tek tek göremezsiniz. Bunun için de blogda, sağ tarafta bulunan linkleri kullanmanız gerekir. Blogdaki arkeoloji linkleri, etkinlikleri gibi önemli başlıklar her blog sayfasında bulunmaktadır.

Sitemizi kullanmanızı nasıl kolaylaştırabileceğimizle ilgili tavsiyelerinizi bize açık açık yazarsanız, sizin gibi düşünen kişilerin sitede kolaylıkla gezinebilmesi için sitemizin geliştirilmesine önemli bir katkıda bulunmuş olursunuz.

Adsız dedi ki...

DARVINLE İLGİLİ GÖRUSLERİNİZE İSTİNADEN.KİTABİ OKUDUGUNUZA GORE TURKLER HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİDE OKUMUSSUNUZDUR.HALA DARVINI SAVUNUYORSANIZ SIZIN KANINIZDA ZATEN TURKLUK YOKTUR BU GUZELIM MEMLEKETIMIZDEN DEFOLUN GIDIN BASKA YERDE SITE ACIN BASKA YERDE YAYINLAYIN.MAYMUN COCUKLARI

Berkay Dinçer dedi ki...

Bence sizin için biraz Darwin okumakta yarar olacaktır. Anlaşılan sadece ondan alıntı yapan birkaç şarlatanı okumuşsunuz.

aykut gezgin dedi ki...

berkay hocam bu kendini bilmez arkadaşın hakaret içeren yorumunu kaldırmanızı rica ediyorum.kendine ters gelen düşünceleri kabullenmemek isteyebilir arkadaş fakat bu ona bu düşüncelere saygı duyan kişilere hakaret etme hakkını vermez saygılarımla...

Berkay Dinçer dedi ki...

Sevgili Aykut,
Bu insanların tavrını ve seviyesini göstermek adına bu yorumu yayınlamıştım. Ne yazık ki en kötüsü, okumadan fikir sahibi olanlar. Ama yine ne yazık ki, dünyamızda en çok da onlar var...

Bir de, en çok "gidin başka yerde site açın" demesini paylaşmak istedim. Bu limon tezgahı değil ki, kaldırıp başka yere taşıyasın, internet sitesi. Ki zaten bu sitenin tamamı Amerika kaynaklı sunucularda barındırılıyor, çok sevdiklerini söyledikleri memleketlerine hiç yük olmadan...